Eftermarknadsansvarig

Vill du vara en del i ett utvecklande och innovativt företag som tänker smart inom branschen för tillverkningsindustrin av arbetsfordon?

På FASSI Sverige strävar vi mot att vara ett aktivt stöd i utvecklingen av våra kunders företag.

Vi söker en eftermarknadsansvarig till vårt team, vars uppdrag är att utveckla och driva affärsområdet till ett av bolagets viktigaste och mest lönsamma. Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Du ansvarar för affärsområdet eftermarknad. I din roll som eftermarknadsansvarig utformar du strategier som utvecklar kundrelationer, affärsmöjligheter samt ditt kontaktnät med servicepartners och leverantörer.

Ditt uppdrag är att omvandla idé till attraktiv kundnytta och löpande driva effektivitet- och förbättringsåtgärder i syfte att vidareutveckla affärsområdet.

 

Vidare innehåller tjänsten bland annat:

 

• Ansvarar för affärsområdet eftermarknad, med områden som service och reparation, teknisk support och utbildning m.m.

 

• Personalansvar och samordning av företagets samtliga serviceverkstäder, som idag finns på tre orter

   (Göteborg, Vänersborg och Malmö)

 

• Ansvar för relation med samarbetspartners, utveckling och kartläggning av verksamheter rörande område,

   kunskap och kompetens

 

Möjligheterna att påverka är stora då beslutsvägarna är korta och du rapporterar direkt till VD. Som eftermarknadsansvarig är du även en deltagare i företagets ledningsgrupp, där du kommer vara delaktig i arbetet med företagets övergripande vision, mål och strategiplanering. För dig med rätt tänk och driv innebär rollen spännande utvecklingsmöjligheter!

Vem är du?

För att kunna ta dig an den här rollen ser vi att du besitter hög kompetens inom service och försäljning, gärna från tillverkningsindustrin. Du har tidigare haft personalansvar och minst fem års erfarenhet av arbete inom eftermarknadsverksamhet inom industri eller fordon. Du kan visa på en djup förståelse för fordonsteknik och du brinner för både teknik och affär.

 

Du har lägst en gymnasieexamen och har god datavana, goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från någon typ av affärssystem. B-körkort är ett krav, då du i ditt arbete kommer att åka mellan företagets filialer samt kunder och samarbetspartners.

 

Som person är du driven, engagerad och strukturerad samtidigt som du är social, lyhörd och har en förmåga att skapa förtroende för både personalen och kunderna. Du har lätt för att samarbeta, skapa teamkänsla och du är flytande i svenska i både tal och skrift. Du kan även uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.

 

Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer.

Övrig information

• Start: Omgående efter överenskommelse

 

• Omfattning: Heltid

 

• Placering: Göteborg

 

• Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till camilla@fassi.se. Skriv annonstiteln i rubriken.

 

• Annonsen är öppen t.o.m. 30 september 2020. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan utsatt datum, om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

 

• Vi tar inte emot ansökningar via telefon, men har du specifika frågor kring tjänsten kontaktar du Benny Ljung på 031 – 12 60 10.

 

 

 

KONTAKT

ÖPPETTIDER

Försäljning: 7 – 17

Övrigt: 7 – 16

ADRESS

Marieholmsgatan 86

415 02 Göteborg

KORT OM OSS

Fassi är ett av världens största kranmärken. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar. Och annat nyttigt.

LÄS MER