Praktiktjänster

På Fassi finns det möjlighet för givande och stimulerande yrkesförberedande praktikplatser på samtliga av våra filialer. Vi har ett stort intresse och engagemang för individers utveckling inom branschen och vill erbjuda praktikanter kunskap och erfarenhet av arbetslivet. Du som söker praktikplats på våra verkstäder bör gå utbildning med inriktning mot fordonsteknik, verkstadsteknik eller liknande.

I Göteborg och Vänersborg finns det möjlighet för praktiktjänster inom montering och service av påbyggnader på tunga fordon samt inom lagerverksamhet.

 

Det är även i Göteborg vårt huvudkontor ligger, där vi kan erbjuda praktik inom områden som konstruktion, teknisk orderberedning, ekonomi och HR.

 

I Vänersborg finns det även chans att förvärva kunskap och erfarenhet inom svetsning och tillverkning av våra egenproducerade produkter.

 

I Malmö ligger en av våra serviceanläggningar, där det också finns möjlighet för praktik.

 

Har du frågor kring praktiktjänster och önskar kontakt, tveka inte att höra av dig till Camilla Ringdahl på 0771 – 71 30 30 eller via camilla@fassi.se. Vi ser fram emot att höra av från dig!

 

 

KONTAKT

ÖPPETTIDER

Försäljning: 7 – 17

Övrigt: 7 – 16

ADRESS

Marieholmsgatan 86

415 02 Göteborg

KORT OM OSS

Fassi är ett av världens största kranmärken. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar. Och annat nyttigt.

LÄS MER