LÖNSAM OMSORG

Omvårdnad är ingen onödig lyx. Det lönar sig att ta väl hand om sina redskap och maskiner. Risken för krångel och stillestånd minskar, utrustningen håller längre och ger dessutom ett högre andrahandsvärde när det blir dags för byte eller försäljning.

 

Självklart slutar vi inte bry oss när påbyggnaden är klar och levererad, för det är ju nu allvaret börjar för din del. Vi är tvärtom måna om att du under lång tid verkligen får nytta av din investering. Därför erbjuder vi en service som hjälper dig att hålla din rörelse igång så problemfritt som möjligt. Som du ser i listan finns våra skickliga servicepartners på en mängd orter i Sverige.

 

Du vet väl också om att du kan vända dig till vår tekniska support om du skulle få problem med din kran eller annan påbyggnad? I många fall kan vi lösa uppgiften via telefon. Vi har även fullt utrustade servicebilar som kan hjälpa till på plats.

När du som servar våra kranar behöver reservdelar

Här hittar du sprängskisser på alla våra kranmodeller.

När du som servar våra kranar behöver göra en reklamation

Kontakta oss på: info@fassi.se

eller 0771-71 30 31 för login och lösen.

VÅRA SERVICEPARTNERS RUNT OM I LANDET

VÄLJ DITT NÄRMASTE OMBUD

Vissa verkstäder är specialiserade på mindre kranar vilket i så fall är angivet i listan. Läs gärna mer om verkstäderna på deras respektive hemsidor.

Vi söker alltid efter duktiga verkstäder att samarbeta med, så välkommen att höra av dig om du är intresserad och inte finns med på vår lista.

 

 

 

KONTAKT

ÖPPETTIDER

Försäljning: 7 – 17

Övrigt: 7 – 16

ADRESS

Marieholmsgatan 86

415 02 Göteborg

KORT OM OSS

Fassi är ett av världens största kranmärken. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar. Och annat nyttigt.

LÄS MER