BOTEMEDEL MOT KRÅNGEL

Reservdelar behövs då och då – de allra bästa maskiner och fordon är inga undantag. En väl fungerande eftermarknad, med snabb och säker tillgång på reservdelar och komponenter, är givetvis otroligt viktig för en affärsverksamhet. Därför är detta ett område som vi på Fassi lägger ner betydande kraft och fokus på.

En stor del av våra produkter tillverkas i de egna fabrikerna. Dessa ligger alla strax utanför Bergamo i norra Italien. Att produktionen finns inom våra egna väggar innebär att vi har bra kontroll över våra reservdelar, både när det gäller kvalitet och tillgänglighet. Skulle någon del inte finnas på vår svenska lagerhylla skickas den snarast, ofta sker detta med flyg från Italien över natten.

Men det är inte alltid bara en fråga om reservdelar. Uppstår problem rekommenderar vi därför att du snarast kontaktar vår tekniska support. Ibland kan vi lösa problemen över telefon eller med våra servicepartners runt om i landet. Vi har även fullt utrustade servicebilar som kan hjälpa dig på plats.

Ett redskap som strejkar genererar inga inkomster, snarare motsatsen och kanske även högt blodtryck hos ägaren. Vi är väl medvetna om att det är i stunder av kris och krångel som man har möjlighet att visa sina sanna sidor. Därför gör vi allt för att du ska kunna känna trygghet när du anlitar oss. Nöjda kunder är dessutom den bästa reklam som vi kan få.

fassi eftermarknad 2
fassi eftermarknad