Montörer

Fassi Sverige AB - Vänersborg
ansök nu
fassi_logo
Arbetar du idag med montering? Söker du också nya utmaningar, en stimulerande arbetsplats med möjlighet att få utlopp för din yrkesskicklighet? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu montörer till våra filial i Vänersborg. I våra montörers huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att montera lastbilskranar och andra påbyggnader på tunga fordon. Inget fordon är det andra likt då vi möter kundens specifika önskemål och behov, vilket medför orderspecifika och varierande arbetsmoment i monteringsprocessen. Därför präglas våra montörers arbete av skicklighet, effektivitet och noggrannhet som resulterar i fordon med hög kvalitet.  Vi söker dig med motivation och ambition att bli en kompletterande del till vårt team!

Om arbetsgruppen:
Arbetet på monteringsavdelningen är uppdelat i team och avdelningen består av montörer med olika kompetenser från branschen. Det är ett gott gäng som värdesätter god arbetsmiljö, en god dialog och samarbete.

 

Du som söker kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Montering av förproducerad utrustning och påbyggnationer enligt aktuella och orderspecifika ritningar.
  • Montering av orderstyrt material och färdiga delar av chassi och påbyggnation.
  • Läsa och kontrollera arbetsordern samt materialflöde.
  • Vid behov utföra övriga förekommande monteringsarbeten enligt aktuella kundorders samt underhåll i verkstaden.

 

Din bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker medarbetare med olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Dock kräver vi att du har en fordonsteknisk utbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen. Det är även ett krav att ha B-körkort.

Tjänsten som montör hos oss innebär möjligheter för utveckling och erfarenhet av en varierad monteringsprocess och vi söker därför drivna, engagerade och serviceinriktade medarbetare. Montörens uppgift kräver självgående och ansvarstagande medarbetare som har tekniskt kunnande och kan föra effektiv kommunikation och dokumentation av de monteringsarbeten som utförts. Du uttrycker dig därför väl i svenska i tal och i skrift. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och vädersätter en positiv problemlösare som trivs i verkstadsmiljö och strävar efter att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

  • Montering, service eller reparation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller övriga tunga fordon.
  • Montering och installation av tunga fordons el- och/eller hydrauliksystem.
  • Har C-körkort.

 

Övrig information

Start: Omgående efter överenskommelse.
Omfattning: Heltid, måndag-fredag.
Placering: Göteborg eller Vänersborg.

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till camilla@fassi.se. Skriv annonstiteln i rubriken. 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

 

Intresserad? Prata med vår HR-ansvarig för att boka en intervju

Camilla ringdahl

Camilla Ringdahl
HR-ansvarig