ServiceAdministratör

Fassi Sverige AB - Göteborg
ansök nu
fassi_logo
Som ett av världens största kran märken – med ett komplett program med modeller från 1 till 215 ton i ett nästan oändligt antal varianter – kan vi erbjuda alternativ förr gott som alla användningsområden. På den svenska marknaden har vi bokstavligen lyft verksamheten sedan 1991 då Fassi Sverige AB grundades. Då liksom nu, var […]

Som ett av världens största kran märken – med ett komplett program med modeller från 1 till 215 ton i ett nästan oändligt antal varianter – kan vi erbjuda alternativ förr gott som alla användningsområden. På den svenska marknaden har vi bokstavligen lyft verksamheten sedan 1991 då Fassi Sverige AB grundades. Då liksom nu, var banden till det italienska moderbolaget starka. I Italien finns exempelvis utvecklingsavdelning, fabriker och kontakterna är täta.

ServiceAdministratör

Som serviceadministratör hos oss så kommer du ha möjlighet till varierande arbetsuppgifter och ha en viktig roll med support gentemot service och reservdelar.
I rollen ingår:

  • Löpande orderhantering, inköp och godsmottagning.
  • Ta fram fakturaunderlag, offerter, ta fram material och läsa ritningar.
  • Lagerhantering.

OM ARBETSGRUPPEN

Inom vår serviceavdelning jobbar vi tätt mot kund och hanterar allt från planerat underhåll till akuta reparationer. Gruppen har varierande beläggning och lugna perioder följs ofta av högt tempo, detta ställer höga krav på framförhållning och ordning och reda i reservdelslagret och lagerhanteringen. Det är ett gott gäng som värdesätter god arbetsmiljö, kommunikation och samarbete.

OM DIG

Du har administrativ fallenhet och gillar ordning och reda. Du har god datavana, kan jobba snabbt och gillar en flexibel arbetsplats med stundtals högt tempo. Kanske har du erfarenhet från lagerhantering eller tidigare jobbat med reservdelar eller materialflöden inom verkstad eller produktionsbolag. Du har ett stort tekniskt kunnande och är ordningsam och gillar mycket kundkontakter. Du är flytande i svenska i tal och i skrift och har goda kunskaper i engelska. Meriterande är kunskaper inom Pyramid, Italienska och Truck/Traverskort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, för rätt person finns i denna roll chansen att verkligen få utvecklas vidare.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänstens omfattning är heltid med start omgående/efter överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare (ev. visstids-/provanställning tillämpas vid behov) Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till magnus.troiza@fassi.se. Skriv ”Serviceadministratör” i rubriken.

Intresserad? Prata med vår HR-ansvarig för att boka en intervju