Servicetekniker till Vänersborg

Fassi Sverige AB - Vänersborg
ansök nu
fassi_logo
Vi söker serviceteknikers till vår filial i Vänersborg. Detta är rollen för dig som är ute efter ett uppdrag där du får varierande arbetsuppgifter kopplat till service och reparation av arbetsfordon och lastbilspåbyggnationer.

Som servicetekniker hos oss så kommer du ha möjlighet till varierande arbetsuppgifter, allt från reparationer och felsökning av hydraulik och elsystem till mer mekaniska reparationer på lastbilspåbyggnationer. Kombinationen av produkter med modern teknik och ett team med bred kunskapsbas skapar goda möjligheter för den enskilde att utvecklas inom verksamhetsområdet. Vi söker dig med motivation och ambition att bli en del i vårt team!

I rollen ingår:

  • service- och reparation på lastbilskranar och lastbilspåbyggnader, samt på el- och hydraul-komponenter på FASSIs produkter
  • felsökning och programmering av kran- och påbyggnadsfunktioner.
  • övrigt förekommande verkstads- och maskinarbeten.

 

 

Om arbetsgruppen

Serviceavdelningen i Vänersborg är idag liten och består av en servicetekniker, vi söker nu 1-2 kollegor att ansluta till avdelningen och utveckla den vidare. Vår arbetsgrupp är en kombination av olika bakgrund och erfarenheter inom hydraulik, mekanik, svets och el, som tillsammans bidrar till en bred kunskapsbas från branschen. Vårt arbete präglas av skicklighet, effektivitet och noggrannhet. Att felsöka och lösa tekniska problem är en stor del i arbetet på avdelningen, och vi hjälps åt för att tillsammans hitta den bästa lösningen. Vi är ett gott gäng som värdesätter god arbetsmiljö, kommunikation och samarbete.

 

 

Om dig

Du har tidigare erfarenhet av servicearbete med påbyggnationer, eller likvärdig dokumenterad fordonsinriktad utbildning. Du kan även ha erfarenhet av servicearbete på andra tunga fordon, så som skogs-, entreprenadmaskiner m.m. Tjänsten kräver B-körkort då arbetet även kan ske ute hos våra kunder.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att reparera och serva lastbilskranar och påbyggnationer för lastbilar.

 

 

Personliga egenskaper

Du har ett stort tekniskt kunnande och är en naturlig problemlösare som trivs i verkstadsmiljö. Du mekar gärna på fritiden och har ett intresse för fordon. Våra produkters utveckling resulterar i alltmer tekniska lösningar, för rätt person med intresse för digitala system kan rollen innebära utveckling mot teknisk support. Din sociala förmåga är viktig då arbete hos kunder kan förekomma. Uppgifterna kräver noggranna medarbetare som försäkrar hög säkerhet och effektiv kommunikation i processens olika steg. Du är därför flytande i svenska i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, för rätt person finns i denna roll chansen att verkligen få utlopp för sin yrkesskicklighet och utvecklas vidare.

 

 

Övrig information

Tjänstens omfattning är heltid med start omgående/efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare (ev. visstids-/provanställning tillämpas vid behov)

Placering: Vänersborg

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till camilla@fassi.se. Skriv ”Servicetekniker Vänersborg” i rubriken. Annonsen är öppen tills vidare, vi går dock igenom urvalet löpande och om vi gått över till urvals- och intervjufasen kan annonsen stängas ner.
Har du specifika frågor kring tjänsten kontaktar du Rainer på 031 – 12 60 11 eller via rainer@fassi.se.
Har du funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess besvaras dessa via vår HR-ansvarig Camilla på 031-12 40 85 eller camilla@fassi.se.

 

Välkommen med din ansökan!

Intresserad? Prata med vår HR-ansvarig för att boka en intervju