Teknisk Support

Fassi Sverige AB -
ansök nu
fassi_logo
Som ett av världens största kran märken – med ett komplett program med modeller från 1 till 215 ton i ett nästan oändligt antal varianter – kan vi erbjuda alternativ förr gott som alla användningsområden. På den svenska marknaden har vi bokstavligen lyft verksamheten sedan 1991 då Fassi Sverige AB grundades. Då liksom nu, var […]

Som ett av världens största kran märken – med ett komplett program med modeller från 1 till 215 ton i ett nästan oändligt antal varianter – kan vi erbjuda alternativ förr gott som alla användningsområden. På den svenska marknaden har vi bokstavligen lyft verksamheten sedan 1991 då Fassi Sverige AB grundades. Då liksom nu, var banden till det italienska moderbolaget starka. I Italien finns exempelvis utvecklingsavdelning, fabriker och kontakterna är täta.

Teknisk Support

Som teknisk support hos oss så kommer du ha möjlighet till varierande arbetsuppgifter, felsökning av hydraulik och elsystem och reparationer vid behov på lastbilspåbyggnationer. Kombinationen av produkter med modern teknik och ett team med bred kunskapsbas skapas goda möjligheter för den enskilde att utvecklas inom verksamhetsområdet. Vi söker dig med motivation och ambition att bli en del i vårt team! 

I rollen ingår:

Felsökning av hydraulik och elsystem, utbildning av externa verkstäder samt intern utbildning av personal, vid behov även service- och reparation på lastbilskranar och lastbilspåbyggnader.

OM DIG

Du har ett stort tekniskt kunnande och är en naturlig problemlösare. Våra produkters utveckling resulterar i alltmer tekniska lösningar. 

Din sociala förmåga är viktig då Vi arbetar direkt mot våra slutkunder. Uppgifterna kräver noggranna medarbetare som försäkrar hög säkerhet och effektiv kommunikation i processens olika steg. Du är därför flytande i svenska i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, för rätt person finns i denna roll chansen att verkligen få utlopp för sin yrkesskicklighet och utvecklas vidare.

Du har antingen tidigare erfarenhet av servicearbete med påbyggnationer, eller likvärdig dokumenterad fordonsinriktad utbildning. Du kan även ha erfarenhet av servicearbete på andra tunga fordon, så som skogs-, entreprenadmaskiner m.m. Tjänsten kräver B-körkort då arbetet även kan ske ute hos våra kunder, C-kort är meriterande men inget krav. 

ÖVRIG INFORMATION

Tjänstens omfattning är heltid med start omgående/efter överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidare (ev. visstids-/provanställning tillämpas vid behov)
Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till magnus.troiza@fassi.se. Skriv ”Teknisk Support” i rubriken. 

Intresserad? Prata med vår HR-ansvarig för att boka en intervju