FASSI & Cranab söker säljare till norr med innovativt tänk

Fassi Sverige AB -
ansök nu
fassi_logo
Ta chansen att vara en del av en spännande ny möjlighet! FASSI och systerbolaget Cranab söker tillsammans säljare till Sveriges nordliga breddgrader. Här finns möjligheten att utveckla ett nytt verksamhetsområde och arbeta med ett spännande och innovativt sortiment.

Har du tidigare arbetat med försäljning inom tunga fordon eller lastbilspåbyggnader, eller har yrkeserfarenhet som bidrar till en förståelse för tunga fordons konstruktion och funktion. Drivs du av och har talang för att utveckla och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan du vara den person vi söker!

Du kommer att genom tekniskt kunnande och innovativt tänkande säkerställa en kundanpassad order av arbetsfordon, som fungerar optimalt för vår kunds verksamhet.

Om tjänsten

I rollen som säljare ingår:

• Uppsökande, bearbetning och underhållande av kundrelationer inom främst skog, distribution, anläggning och återvinning
• Order- och offerthantering som stöttar avdelningens mål
• Delaktig i verksamhetens utveckling samt medverka vid kund- och mässevents

Om företaget

Fassi GRU är ett av världens största kranmärken. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar.
Utöver vårt Italienska moderbolags produktutbud framställer vi på Fassi Sverige även egenproducerade lastbilspåbyggnationer för arbetsfordon, som är unika utefter kundens behov och önskemål. Vi har egen verksamhet i Göteborg, Vänersborg, Malmö och ett utbyggt servicenätverk.
Tjänsten kommer även innefatta försäljning av skogskranar, tillverkade av Cranab. Cranab AB, är tillverkare av lyftkranar och gripar för skogsbruk samt gräs- och buskröjningsaggregat med huvudkontor förlagd till Vindeln. Även Cranab ägs av FASSI GRU, därav samarbetet i denna tjänst. Mer information om Cranab hittar du på deras hemisda: https://www.cranab.com/sv/

Om arbetsgruppen:
Tjänstens utgångspunkt kommer att bli Norrland. Försäljningsteamet arbetar nationellt, med olika fokusområden, och stöttar varandra i försäljningsprocesserna. Här har du chans att bli en del av ett gäng som präglas av ett stort driv och ambition.

Din bakgrund

Du har relevant gymnasial examen, exempelvis inom teknik, fordon eller ekonomi, eller gedigen arbetslivserfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Vi tror att du tidigare arbetat som säljare inom fordonsindustrin, eller har erfarenhet av arbete inom transport, tillverkningsindustrin eller liknande. Du har förutsättningar för att få en god teknisk förståelse för produkterna och sammansättningen av fordon och påbyggnader som vi erbjuder.

Tjänsten kräver följande:

• tidigare erfarenhet av försäljning av eller arbete med tunga fordon, exempelvis lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller motsvarande produkter
• C-körkort
• God datavana och erfarenhet av arbete i CRM-/affärssystem

Personliga egenskaper

Du drivs av att arbeta med nya utmaningar, har förmåga att hantera hela orderprocessen samt arbetar ambitiöst mot utsatta mål. Du är tydlig i din dialog, blomstrar i sociala sammanhang samt lägger mycket vikt vid att säkerställa att kundrelationen och orderhanteringen präglas av konsekvent kvalitet. Därför uttrycker du dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
Både inkommande och uppsökande kundkontakter hanterar du lätt och effektivt och ditt resultat visar att du är lyhörd för kundens behov och har förmåga att i deras önskemål se lösningen till en färdig produkt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, då vi söker medarbetare som har förmåga och vilja att bidra till vår försäljningsverksamhet samt företagets utveckling.

Övrig information

• Tjänstens omfattning är heltid med start efter överenskommelse
• Anställningsform: Tillsvidare (ev. visstids-/provanställning tillämpas vid behov)
• Placering: Norrland
• Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till: camilla@fassi.se. Skriv annonstiteln i rubriken.
• Annonsen är öppen t.o.m. 2021-06-01. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Vi tar inte emot ansökningar via telefon, men har du specifika frågor kring tjänsten kan
du kontakta Johan Backström på 031-12 40 84.

Intresserad? Prata med vår HR-ansvarig för att boka en intervju

Camilla ringdahl

Camilla Ringdahl
HR-ansvarig