Pressmeddelande

Fredrik Ärlebo ny VD på FASSI Sverige AB

FASSI Sverige har utsett Fredrik Ärlebo till ny VD. Han efterträder Benny Ljung som fortsatt kommer att verka inom Fassi.

Fredrik har en gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från en tjänst som marknadschef på JOAB. Fredrik tillträdde sitt uppdrag som VD för FASSI Sverige AB den 2 maj.

– Fredrik överensstämmer helt med den ledare som FASSI behöver och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera Fredrik till vår verksamhet, säger Benny Ljung. -Med Fredrik kommer verksamheten att kunna ta ytterligare steg och fortsätta bolagets positiva utveckling, fortsätter Benny.

-Vi växer verkligen så det knakar och samtidigt fokuserar vi på verksamhetsförbättringar, berättar Fredrik. Vi har med sparsamma medel, stort engagemang och teamarbete lyckats med flera större bedrifter. Vi har under 2021 arbetat med kvalitets- och miljöcertifiering, ISO 9001 och ISO 14001 och under april månad 2022 blev vi certifierade, en mycket viktig milstolpe för oss. – Jag ser fram emot att påbörja VD-uppdraget och att tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom FASSI fortsätta bolagets spännande resa, fortsätter Fredrik.

Kort fakta FASSI Sverige:
FASSI Sveriges affärsidé är att utveckla, sälja, producera, montera och serva påbyggnationer. Med kvalitet och hållbarhet i fokus skapar vi värde för våra kunder i transportbranschen. Fassi Sverige är ett helägt dotterbolag till Fassi GRU, en av världens största, mest lönsamma krantillverkare och finns i över 60 länder.

Vid frågor:
Fredrik Ärlebo, tel: 0723-760 348
Benny Ljung, tel: 0709-796 010
Göteborg, 2022-05-09