MARKNADENS BREDASTE UTBUD

Fassis kranmodeller, med en kapacitet från 1 till 215 ton, kan modifieras till nästan oändligt många varianter. Det vanligaste området är lastbilskranar men här finns också alternativ för marint bruk eller för andra krävande miljöer. Alla kranar kan beställas för stationärt bruk. Vi erbjuder även påbyggnationer för bod- och lastflak, tippar, dumpers, lastväxlare och mer därtill. Lägg till allehanda tillbehör som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, specialverktyg, personkorgar, sopborstar och stödbensplattor. Som om det inte vore nog är vi idel öra om du har egna funderingar på specialkonstruktioner som skulle underlätta ditt arbete.

Sammantaget kan vi nämligen erbjuda marknadens bredaste sortiment av kranar och påbyggnationer.
För att du ska få exakt det du vill ha, eller till och med en bättre version, använder vi oss av en synnerligen effektiv och praktisk orderprocess – FBB-systemet. Kort sagt betyder det att vi sätter oss ner och gemensamt går igenom önskemål och möjligheter. Därefter görs en 3D-konstruktion som du får godkänna innan produktionen startar. Detta är en trygghet både för dig och för oss. Enligt vår erfarenhet främjas även slutresultatet. När vi går ner på en teoretisk detaljnivå får också många en positiv aha-upplevelse och vi har sett åtskilliga glada miner genom åren.
fassi kran micro 1 – 4 TON

MICRO  |  1 – 4 TON

”Kranarna är smidiga att montera då det mesta är ihopsatt i fabrik. Monteringsramen med hydrauliska stödben kan sättas både på och under flaket, vilket gör det enkelt att montera en ny kran även på en gammal bil.”

fassi kran liten 2 – 13 TON

LITEN  |  2 – 13 TON

”Våra kranar i det mindre segmentet är mycket omtyckta, speciellt när det krävs avsevärd lyftstyrka i områden där framkomligheten är begränsad. Vi har dessutom ett smörgårdsbord av tillbehör.”

fassi kran mellan 15 – 45 TON

MEDIUM  |  15 – 45 TON

”Hållbarhet och funktion är naturligtvis centrala begrepp. Basen och nedre delen är gjorda i gjutstål för perfekt spänningsfördelning och större motstånd och dessa delar är heller inte svetsade.”

fassi kran stor 48 – 215 TON

STOR  |  48 – 215 TON

”Tack vare bra stålkvalitet, samt en utvecklingsavdelning som sett till att även de större kranarna ska ha en så låg vikt som möjligt, kan vi erbjuda modeller som är både bränsleeffektiva och ändamålsenliga.”

TILLBEHÖR TILL DIN NYA KRAN

Vi är kanske lite partiska men vi anser att man kan använda en kran till nästan oändligt många ändamål. Är något tungt, högt, lågt eller otympligt – använd en kran!

Hos oss hittar du också de flesta tillbehör och verktyg som kan komma i fråga till din kran. I vårt utbud finns en rad ofta förekommande alternativ som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, personkorgar, sopborstar, stödbensplattor och specialverktyg som exempelvis gripare. Du är givetvis välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer. Ibland resonerar vi oss dessutom fram till lösningar som från början inte var helt uppenbara.

DIN NYA BEGAGNADE KRAN

Visst kan man göra fynd på begagnatmarknaden. Många användare har tagit väl hand om sina kranar och servat dem regelbundet vilket gör att de har åtskilliga år kvar i aktiv tjänst.

För det mesta har vi begagnade kranar i lager eller sådana som är på väg in.

Du kan också titta in i vår butik på Blocket och se aktuella erbjudanden: blocket.se/fassi-sverige. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta oss. Ibland har vi nämligen kranar på gång in som vi inte hunnit lägga ut ännu. Självklart kan vi sedan hjälpa till med montering och anpassningar.