EN EXTREMT ANVÄNDBAR SERIE

fassi micro liten

MICRO  |  1 – 4 TON

I Fassis microserie finns fem olika kranmodeller mellan 1 och 4 tonmeter med upp till tre hydrauliska utskjut. Kranarna är smidiga att montera då det mesta är ihopsatt i fabrik. Monteringsramen med hydrauliska stödben kan sättas både på och under flaket, vilket gör det enkelt att montera en ny kran även på en gammal bil.

Kranarna är utrustade och godkända enligt gällande regler. Säkerhetssystemet är vid leverans förberett för snabb montering. Det går att få kranarna utrustade med olika tillbehör som uttag för skopa och rotator samt hydraulisk vinsch. Till kranarna levererar vi ett elhydrauliskt pumpaggregat för 12 eller 24 volt. Det rostfria aggregatet har inbyggd tank.

Kranarna erbjuds också i marinutförande i olika nivåer utifrån de krav omgivande miljö ställer, samt för stationärt bruk. Som vanligt är du välkommen att kontakta oss om du undrar över något.

acrobat_red

MICRO SERIE

TILLVAL OCH EXTRAUTRUSTNING 

Vårt sortiment är brett redan från start men med alla tillval, kombinationer och extrautrustning kommer vi upp till nästan oändligt många kranvarianter. Det ger oss unika möjligheter att anpassa kranarna och påbyggnaderna efter i stort sett alla verksamheter. Är det ändå något du saknar eller skulle vilja modifiera ska du inte tveka att dryfta dessa tankar med oss.

När man väl står inför en betydande investering är det självklart viktigt att man får precis det man vill ha och behöver. Våra kranar är välutrustade redan i standardutförandet, men tillvalen och extrautrustningsalternativen är många helt enkelt för att alla som driver en rörelse har sina speciella behov och önskemål. Det kan till och med skilja en hel del inom en och samma bransch.

Strålkastare, vinsch, jibb, ergonomiskt säte och sekundär arm tillhör skaran av tillval liksom uttag för tillbehör som skopor och rotatorer.

Men utvecklingen går ständigt framåt och numera finns även möjligheter att använda smartphones (Android) för inställningar och vissa funktioner, samt för fjärrdiagnostik för underhållsändamål. Oavsett vad dina önskemål är känner vi oss säkra på att våra erbjudanden är attraktiva och förmånliga för dig som kund.

Går du in på de fyra krangrupperna får du en överblick när det gäller våra produkter. Du kan också ta en titt på de separata produktbladen och läsa mer och se bilder och diagram. Naturligtvis svarar vi gärna på frågor och ger fördjupad information.

TILLBEHÖR TILL DIN NYA KRAN

Din kran kan utrustas med en uppsjö av tillbehör. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. I vårt utbud finns en rad ofta förekommande alternativ som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, personkorgar, sopborstar, stödbensplattor och specialverktyg som exempelvis gripare.

Prata gärna med oss när du vill utveckla din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av vad som lämpar sig i olika situationer och samtidigt flexibilitet att tänka utanför boxen för att hitta det som passar bäst för det unika behovet. Tillsammans med dina önskemål och erfarenheter utgör det en stark grund för att ta fram en lösning som gynnar din rörelse.