DEN GYLLENE MEDELVÄGEN

fassi medel liten

MEDEL  |  15 – 45 TON

Vi på FASSI kan erbjuda en stor variation av kranar i de storlekar som är mest populära på marknaden, nämligen medelsegmentet mellan 15 och 45 tonmeter. Våra standardutföranden är givetvis ändamålsenliga och väl utrustade, men du har också genom val och tillval möjlighet att sätta ihop din kran efter dina specifika behov.

Hållbarhet och funktion är naturligtvis centrala begrepp. Basen och nedre delen är gjorda i gjutstål för perfekt spänningsfördelning och större motstånd och dessa delar är heller inte svetsade. Här finns utdragbara stödben, för extra bredd. Tanken är tillverkad av plast och särskilt motståndskraftig mot stötar och korrosiva element. Våra större kranar har ett speciellt smörjsystem som underlättar vid underhåll och kontroll. I utbudet finns också varianter med en kortare sekundär arm, vilket är praktiskt vid vertikala lyft av tunga och skrymmande föremål. Mellan 29 och 45 tonmeter kan du även själv välja om du vill ha oändligt runtomsvängande eller traditionell kuggstångssväng.

Du kan dessutom göra en rad tillval som belysning, vinsch, jibb och ergonomiskt säte. Vi har därutöver en mängd tillbehör som anpassar kranen till en rad verksamheter. Säg till om du saknar något i vårt sortiment. Det utvecklas kontinuerligt efter vad våra kunder har nytta av.

Kranarna är givetvis utrustade och godkända enligt gällande regler, samt testade och certifierade för att klara angivna laster inom utsatt räckvidd. Inom vårt gebit är säkerhet och pålitlighet prioriterade områden.

Vi har en stor flexibilitet i vårt utbud så det avgörande är vad som passar bäst för din verksamhet. Och du vet väl om att för krävande miljöer går det att beställa alla våra modeller i marinutförande? De kan även levereras för stationärt bruk. Kontakta oss om du har funderingar angående våra kranar så berättar vi gärna mera.

f155

f165

f175

f185

f195

f195A.1

f215

f235A

f235RA

f245

f255A

f255RA

F275

F275RA

F295

F305

F305RA

F315

F335

F345RB

F365

F385

F395

F415

F425

F455

TILLVAL OCH EXTRAUTRUSTNING

Vårt sortiment är brett redan från start men med alla tillval, kombinationer och extrautrustning kommer vi upp till nästan oändligt många kranvarianter. Det ger oss unika möjligheter att anpassa kranarna och påbyggnaderna efter i stort sett alla verksamheter. Är det ändå något du saknar eller skulle vilja modifiera ska du inte tveka att dryfta dessa tankar med oss.

När man väl står inför en betydande investering är det självklart viktigt att man får precis det man vill ha och behöver. Våra kranar är välutrustade redan i standardutförandet, men tillvalen och extrautrustningsalternativen är många helt enkelt för att alla som driver en rörelse har sina speciella behov och önskemål. Det kan till och med skilja en hel del inom en och samma bransch.

Strålkastare, vinsch, jibb, ergonomiskt säte och sekundär arm tillhör skaran av tillval liksom uttag för tillbehör som skopor och rotatorer.

Men utvecklingen går ständigt framåt och numera finns även möjligheter att använda smartphones (Android) för inställningar och vissa funktioner, samt för fjärrdiagnostik för underhållsändamål. Oavsett vad dina önskemål är känner vi oss säkra på att våra erbjudanden är attraktiva och förmånliga för dig som kund.

Går du in på de fyra krangrupperna får du en överblick när det gäller våra produkter. Du kan också ta en titt på de separata produktbladen och läsa mer och se bilder och diagram. Naturligtvis svarar vi gärna på frågor och ger fördjupad information.

TILLBEHÖR TILL DIN NYA KRAN

Din kran kan utrustas med en uppsjö av tillbehör. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. I vårt utbud finns en rad ofta förekommande alternativ som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, personkorgar, sopborstar, stödbensplattor och specialverktyg som exempelvis gripare.

Prata gärna med oss när du vill utveckla din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av vad som lämpar sig i olika situationer och samtidigt flexibilitet att tänka utanför boxen för att hitta det som passar bäst för det unika behovet. Tillsammans med dina önskemål och erfarenheter utgör det en stark grund för att ta fram en lösning som gynnar din rörelse.