NÄR BARA DE STARKASTE DUGER

Fassi kran F1750R

STORA  |  48 – 215 TON

På FASSI har vi alltid haft ett extra gott rykte när det gäller stora kranar och vi är utan tvekan stolta över vårt breda sortiment också inom detta segment. Tack vare bra stålkvalitet, samt en utvecklingsavdelning som på allvar tagit sig an uppgiften att även de större kranarna ska ha en så låg vikt som möjligt, kan vi erbjuda modeller som är både bränsleeffektiva och ändamålsenliga.

Samtliga kranar i vårt stora segment är oändligt runtomsvängande och har radiostyrda stödben som standard. Bas och nedre del är tillverkade av gjutstål för perfekt spänningsfördelning och större motstånd, dessa delar är heller inte svetsade. Tanken är av plast och särskilt motståndskraftig mot stötar och korrosiva element.

En mängd praktiska tillval finns naturligtvis. Kraftfulla strålkastare, ergonomiskt säte, vinsch med lågroterande vajer och jibb med det exklusiva Fassi ProLink-systemet som gör det möjligt att utöka arbetsvinkeln på armen – för att nämna några av våra populära alternativ. Från Fassi Sverige går det också att beställa en lådram som kranen kan integreras med för att hålla nere höjden, samt för att få en smidig montering. Lådramen från FASSI är mycket vridstyv och måttanpassas efter dina behov.

Självklart är kranarna utrustade och godkända enligt gällande regler, samt testade och certifierade för att klara angivna laster inom utsatt räckvidd. Säkerhet och pålitlighet är grundbegrepp i vår verksamhet.

Som vanligt går samtliga kranar att beställa i marint utförande eller för stationärt bruk. Kontakta oss så berättar vi gärna mera och vi rätar samtidigt ut eventuella frågetecken.

F485

F510

F515

F545

F600

F660

F710

F720

F800

F820

F950

F990

F1250

F1300

F1350

F1450

F1550

F1600

F1650

F1750

F1950

F2150

TILLVAL OCH EXTRAUTRUSTNING 

Vårt sortiment är brett redan från start men med alla tillval, kombinationer och extrautrustning kommer vi upp till nästan oändligt många kranvarianter. Det ger oss unika möjligheter att anpassa kranarna och påbyggnaderna efter i stort sett alla verksamheter. Är det ändå något du saknar eller skulle vilja modifiera ska du inte tveka att dryfta dessa tankar med oss.

När man väl står inför en betydande investering är det självklart viktigt att man får precis det man vill ha och behöver. Våra kranar är välutrustade redan i standardutförandet, men tillvalen och extrautrustningsalternativen är många helt enkelt för att alla som driver en rörelse har sina speciella behov och önskemål. Det kan till och med skilja en hel del inom en och samma bransch.

Strålkastare, vinsch, jibb, ergonomiskt säte och sekundär arm tillhör skaran av tillval liksom uttag för tillbehör som skopor och rotatorer.

Men utvecklingen går ständigt framåt och numera finns även möjligheter att använda smartphones (Android) för inställningar och vissa funktioner, samt för fjärrdiagnostik för underhållsändamål. Oavsett vad dina önskemål är känner vi oss säkra på att våra erbjudanden är attraktiva och förmånliga för dig som kund.

Går du in på de fyra krangrupperna får du en överblick när det gäller våra produkter. Du kan också ta en titt på de separata produktbladen och läsa mer och se bilder och diagram. Naturligtvis svarar vi gärna på frågor och ger fördjupad information.

TILLBEHÖR TILL DIN NYA KRAN

Din kran kan utrustas med en uppsjö av tillbehör. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. I vårt utbud finns en rad ofta förekommande alternativ som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, personkorgar, sopborstar, stödbensplattor och specialverktyg som exempelvis gripare.

Prata gärna med oss när du vill utveckla din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av vad som lämpar sig i olika situationer och samtidigt flexibilitet att tänka utanför boxen för att hitta det som passar bäst för det unika behovet. Tillsammans med dina önskemål och erfarenheter utgör det en stark grund för att ta fram en lösning som gynnar din rörelse.