STOR KRAFT I SMIDIGT FORMAT

fassi små liten

LITEN  |  2 – 13 TON

Våra kranar i det mindre segmentet – mellan 2 och 13 tonmeter – är mycket omtyckta, speciellt när det krävs avsevärd lyftstyrka i områden där framkomligheten är begränsad.

Alla kranar går att beställa med radiostyrning, slang, rörsats, uppsvängda stödben samt som stationärt monterade. Även stabilitetssystemet erbjuds i olika varianter utifrån vad du har nytta av. Flera av modellerna går att få både med och utan länkar. De större kranarna har ett smörjsystem som underlättar vid underhåll och kontroll. Det finns också varianter som har en kortare sekundär arm, vilket är praktiskt vid vertikala lyft av tunga och skrymmande föremål.

Beroende på kranens kapacitet och konstruktion kan du välja till ett antal funktioner, som strålkastare, vinsch, jibb och ergonomiskt säte. Vi har ett helt smörgåsbord av lämpliga tillval och tillbehör för att kunna anpassa kranen till en mängd arbetssområden. Och hittar du inte det du söker i vårt tillbehörssortiment ska du definitivt fråga oss. Vårt utbud utvecklas nämligen hela tiden allt eftersom vad som efterfrågas av våra kunder.

Självklart är kranarna utrustade och godkända enligt gällande regler, liksom testade och certifierade för att klara angivna laster inom utsatt räckvidd. Säkerhet är ett prioriterat område då följderna vid eventuella tillbud annars riskerar att bli katastrofala, både mänskligt och ekonomiskt.

För krävande miljöer går det att beställa alla modeller i marinutförande. Som alltid är det din verksamhets behov som bestämmer hur kranen ska se ut. Välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar om våra kranar.

F26A | F30CY F32A | F40B

F50

F55

F65B

F70

F85B

F90

F95

F100

F105

F110

F115

F120A

F120B

F125

F130

F135

TILLVAL OCH EXTRAUTRUSTNING 

Vårt sortiment är brett redan från start men med alla tillval, kombinationer och extrautrustning kommer vi upp till nästan oändligt många kranvarianter. Det ger oss unika möjligheter att anpassa kranarna och påbyggnaderna efter i stort sett alla verksamheter. Är det ändå något du saknar eller skulle vilja modifiera ska du inte tveka att dryfta dessa tankar med oss.

När man väl står inför en betydande investering är det självklart viktigt att man får precis det man vill ha och behöver. Våra kranar är välutrustade redan i standardutförandet, men tillvalen och extrautrustningsalternativen är många helt enkelt för att alla som driver en rörelse har sina speciella behov och önskemål. Det kan till och med skilja en hel del inom en och samma bransch.

Strålkastare, vinsch, jibb, ergonomiskt säte och sekundär arm tillhör skaran av tillval liksom uttag för tillbehör som skopor och rotatorer.

Men utvecklingen går ständigt framåt och numera finns även möjligheter att använda smartphones (Android) för inställningar och vissa funktioner, samt för fjärrdiagnostik för underhållsändamål. Oavsett vad dina önskemål är känner vi oss säkra på att våra erbjudanden är attraktiva och förmånliga för dig som kund.

Går du in på de fyra krangrupperna får du en överblick när det gäller våra produkter. Du kan också ta en titt på de separata produktbladen och läsa mer och se bilder och diagram. Naturligtvis svarar vi gärna på frågor och ger fördjupad information.

TILLBEHÖR TILL DIN NYA KRAN

Din kran kan utrustas med en uppsjö av tillbehör. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. I vårt utbud finns en rad ofta förekommande alternativ som skopor, rotatorer, pallgafflar, trädfällare, personkorgar, sopborstar, stödbensplattor och specialverktyg som exempelvis gripare.

Prata gärna med oss när du vill utveckla din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av vad som lämpar sig i olika situationer och samtidigt flexibilitet att tänka utanför boxen för att hitta det som passar bäst för det unika behovet. Tillsammans med dina önskemål och erfarenheter utgör det en stark grund för att ta fram en lösning som gynnar din rörelse.