STANDARD ELLER EGNA IDÉER

Standard eller specialare som inte gjorts förut – eller kanske ett mellanting. Det låter som en klyscha men självklart är det så att påbyggnaden måste vara anpassad efter din verksamhet och dina unika behov. Tveka därför inte att dryfta dina idéer med oss. I vårt sortiment finns många alternativ och vi hjälper dig att hitta det som passar just din rörelse.

Visst är vårt utbud av kranar marknadens bredaste, men du vet väl om att när det gäller våra påbyggnader behöver inte ens en kran vara inblandad?

Vi utför även byggnationer för bod- och fastflak, tippar, dumpers, lastväxlare, ja, faktiskt det mesta när det gäller att komplettera eller bygga om ett fordon.

Som sagt, går du i påbyggnadstankar och funderar på att utveckla din verksamhet ska du definitivt kontakta oss. Kom in med dina tankar så berättar vi vad vi skulle kunna erbjuda. Sedan hjälper vi dig att förverkliga din idé och göra den till en inkomstkälla.

fassi påbyggnad lastbilsflak
fassi påbyggnad detalj
fassi påbyggnad montering
fassi påbyggnad flak
fassi påbyggnad motor
fassi påbyggnad kran

Vår stora anläggning på Marieholmsgatan 86 i Göteborg är visserligen ny, men personalen har lång och gedigen erfarenhet från branschen. Här utför vi kompletta påbyggnationer på lastbilar och transportbilar. Kom gärna in och se hur vi har det. En del tycker också att kaffet är gott.

Naturligtvis överger vi inte våra kunder när leveransen är överlämnad och introduktionen genomgången. Vi finns till hands genom support och verkstad. Här erbjuder vi service och reparation av alla former av byggnationer – allt för att verksamheten ska fortsätta att rulla på så smidigt som möjligt.

Vi samarbetar också med en rad duktiga påbyggare runt om i landet – allt för att kunna ge bästa möjliga service till så många som möjligt. Inte vem som helst får bli partner till oss så våra är noga utvalda.

Stress, jäkt och brådskande uppdrag är ofta den bistra verklighet våra kunder lever i. För oss finns då bara ett alternativ – att vara lika alerta som kunderna är.