Fordonselektriker Vänersborg

Fassi Sverige AB - Vänersborg
ansök nu
fassi_logo
Arbetar du idag med montering och installation av fordonselektronik? Söker du också nya utmaningar, en stimulerande arbetsplats med möjlighet att få utlopp för din yrkesskicklighet? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu fordonselektriker till vår filial i Vänersborg. I våra elektrikers arbete ingår inkoppling av fordonets och påbyggnadens el-applikationer i hytt och på chassi. Inget fordon är det andra likt då vi möter vår kunds specifika önskemål och behov när vi skapar deras fordon, vilket medför orderspecifika och varierade arbetsmoment i hela monteringsprocessen. Din uppgift är att installera och dokumentera unika el-lösningar till på kundens orderspecifika fordon. 

Om arbetsgruppen:

Arbetet på monteringsavdelningen är uppdelat i projektgrupper och avdelningen består av montörer med olika kompetenser från branschen. Det är ett gott gäng som värdesätter god arbetsmiljö och samarbete.

 

Du som söker kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Montering och installation av förproducerad utrustning och påbyggnationer enligt aktuella och orderspecifika ritningar och scheman.
  • Montering och installation av orderstyrt material och färdiga delar av chassi och påbyggnation.
  • Delaktig i utveckling och framtagande av rutiner och material som gynnar och effektiviserar montering och koppling av fordonsel.

 

Din bakgrund och personliga egenskaper

Tjänsten som fordonselektriker hos oss innebär möjligheter för utveckling och erfarenhet av en varierad monteringsprocess och vi söker därför drivna, engagerade och serviceinriktade medarbetare. Fordonselektrikerns uppgift kräver självgående och ansvarstagande medarbetare som har tekniskt kunnande och kan föra effektiv kommunikation och dokumentation av de monterings- och installationsarbeten som utförts. Du uttrycker dig därför väl i svenska i tal och i skrift. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och vädersätter en positiv problemlösare som trivs i verkstadsmiljö och strävar efter att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete.

Du har en fordons-elektronisk utbildning eller likvärdig dokumenterad yrkeserfarenhet inom elektronik i fordonsbranschen. Du har även B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Montering, service eller reparation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller övriga tunga fordon med inriktning mot elektriska arbeten. 
  • Har C-körkort

 

Övrig information

Start: Omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, måndag-fredag.
Placering: Vänersborg.

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till info@fassi.se. Skriv annonstiteln i rubriken. 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!