Fassi Sverige AB tar ytterligare steg för att stärka sin ställning som helhetsleverantör av lastbilsmonterade kranar och tillsätter Hans Winscher från den 11 april 2024 som ny VD för den svenska verksamheten. Med sin 25-åriga erfarenhet från branschen kommer Hans att vara en värdefull tillgång för Fassi. Hans senaste tjänst var Country Manager för Hiab Sverige, del av Cargotec Oy.

Vi tar tillfället att tacka vår tidigare VD Fredrik Ärlebo för hans bidrag till företaget och vi önskar honom lycka till i hans nya utmaningar.

Fassi är en av de tre största krantillverkarna i världen och nu står vi inför nya möjlighet att ta en starkare position på den svenska marknaden för styckegodskranar.

”Jag ser med tillförsikt fram emot att ta mig an denna utmaning, säger Hans och fortsätter:
Att förvandla företaget från att vara en välkänd påbyggare till att bli en av huvudleverantörerna av kranar på den svenska marknaden är vårt främsta mål. Med våra kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser och ett starkt team är vi väl förberedda för utmaningen.”

I Fassis produktfamilj ingår även Cranab skogskranar och det kompletterar företaget som helhetsleverantör. Fassi Sverige AB erbjuder en stark produktportfölj som sträcker sig hela vägen från de minsta mikrokranarna för lätta lastbilar till de största styckegodskranarna på marknaden och fyller därmed alla tänkbara lasthanteringsbehov.


Fassi – Leader in innovation.